Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (1-1) || Super Lig

Zaterdag 6 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig neemt Sivasspor het zaterdag 6 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Sivasspor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Maxim, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Gradel in de 64e minuut zorgde er even later voor dat Sivasspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
125
112
Gevaarlijke aanvallen
62
69
Passes
373
398
Overtredingen
11
14
Buitenspel
3
1
Corners
2
6
Wissels
3
4
LIVE Sivasspor - Gazişehir Gaziantep 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt A. Maxim Gaziantep F.K. 0-1
31' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Osmanpasa Sivasspor
39' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
61' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor M. Hanousek Gaziantep F.K.
64' Penalty Sivasspor Penalty M. Gradel Sivasspor 1-1
64' Wissel Gaziantep F.K. Wissel V. Veliu voor L. Markovic Gaziantep F.K.
67' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
75' Wissel Sivasspor Wissel L. James voor M. Paluli Sivasspor
84' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
86' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor K. Kesgin Sivasspor
86' Wissel Sivasspor Wissel K. Angielski voor M. Yatabare Sivasspor
89' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Cihan voor M. Eskihellac Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Sivasspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Rıza Çalımbay
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep

Sivasspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sivasspor als Gazişehir Gaziantep wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 2
Winst Gazişehir Gaziantep 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Opstelling Sivasspor Opstelling Gazişehir Gaziantep Live Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Live Sivasspor - Gazişehir Gaziantep kijken Sivasspor - Gazişehir Gaziantep kijken Live Sivasspor - Gazişehir Gaziantep stream Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Uitslag Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Statistieken Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Super Lig 2022/2023 Sivasspor - Gazişehir Gaziantep wedden Sivasspor - Gazişehir Gaziantep gokken Sivasspor - Gazişehir Gaziantep Unibet