Nabeschouwing Trabzonspor - Galatasaray (0-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Trabzonspor het zondag 28 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Galatasaray (0-0)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Trabzonspor en Galatasaray gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ali Palabıyık niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Galatasaray 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Akgun Galatasaray
21' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Trezeguet Trabzonspor
49' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor K. Akturkoglu Galatasaray
46' Wissel Trabzonspor Wissel J. Gbamin voor M. Siopis Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel J. E. Kouassi voor Djaniny Trabzonspor
46' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Tokoz Trabzonspor
63' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Elmali Trabzonspor
65' Wissel Galatasaray Wissel B. Gomis voor H. Seferovic Galatasaray
73' Wissel Galatasaray Wissel B. Kutlu voor L. Torreira Galatasaray
84' Wissel Trabzonspor Wissel S. Denswil voor E. Bardhi Trabzonspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel D. Haspolat voor E. Elmali Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor Trezeguet Trabzonspor
90' Wissel Galatasaray Wissel E. Akbaba voor D. Mertens Galatasaray
91' Wissel Galatasaray Wissel B. Yilmaz voor Y. Akgun Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Galatasaray
Opstellingen Trabzonspor - Galatasaray
De opstellingen van Trabzonspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Galatasaray

Trabzonspor en Galatasaray treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 16 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor Trabzonspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 12
Winst Galatasaray 16
Gelijkspel 8
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 9e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 7e plaats.