Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Trabzonspor het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Hamsik, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Sivasspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Hamsik Trabzonspor 1-0
33' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Elmali Trabzonspor
57' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor U. Bozok Trabzonspor
63' Wissel Sivasspor Wissel K. Keita voor C. Charisis Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel M. Gradel voor M. Paluli Sivasspor
74' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor A. Bakasetas Trabzonspor
74' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor M. Hamsik Trabzonspor
84' Wissel Sivasspor Wissel K. Angielski voor C. NJie Sivasspor
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor K. Keita Sivasspor
88' Wissel Sivasspor Wissel A. Okumus voor E. Yesilyurt Sivasspor
91' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Gomez Trabzonspor
92' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
92' Wissel Trabzonspor Wissel D. Haspolat voor Trezeguet Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Sivasspor
Opstellingen Trabzonspor - Sivasspor
De opstellingen van Trabzonspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Trabzonspor - Sivasspor

Trabzonspor en Sivasspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 15 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 15
Winst Sivasspor 8
Gelijkspel 9
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 6e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 13e plaats.