Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor (2-1) || Super Lig 2022/2023

Maandag 9 januari 2023 - 15:00 uur



In de Super Lig 2022/2023 neemt İstanbul Başakşehir het maandag 9 januari 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 2-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor
Goals
2
1
LIVE İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor

İstanbul Başakşehir en Adana Demirspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel İstanbul Başakşehir als Adana Demirspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 1
Winst Adana Demirspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 3e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Adana Demirspor Live İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Live İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor kijken İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor kijken Live İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor stream İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Uitslag İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Statistieken İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Super Lig 2022/2023 İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor wedden İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor gokken İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor Unibet