Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor (2-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 3 september 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 2-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Gurler, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. P. Keny op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir.

LIVE İstanbul Başakşehir - Alanyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Gurler İstanbul Başakşehir 1-0
46' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor U. Gunes Alanyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel O. Targhalline voor W. Eduardo Alanyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor E. Bekiroglu Alanyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel I. Doumbia voor F. Aksoy Alanyaspor
65' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Fer Alanyaspor
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel O. Sahiner voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
72' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
73' Wissel Alanyaspor Wissel E. Yardimci voor O. Aydin Alanyaspor
75' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Traore voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
75' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel P. P. Keny voor S. Gurler İstanbul Başakşehir
85' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt P. P. Keny met assist van B. Traore İstanbul Başakşehir 2-0
86' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Ozdemir voor J. Balkovec Alanyaspor
86' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel P. Szysz voor M. Chouiar İstanbul Başakşehir
93' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Pereira Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Alanyaspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Alanyaspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Emre Belözoğlu
Coach Francesco Farioli
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor

İstanbul Başakşehir en Alanyaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 8 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 4
Winst Alanyaspor 3
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 7e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 12e plaats.