Nabeschouwing İstanbulspor - Ankaragücü (1-2) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt İstanbulspor het zaterdag 8 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Ankaragücü (1-2)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Yasin Kol geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door E. Kilinc, waarmee Ankaragücü met 0-1 de leiding nam. İstanbulspor kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Ethemi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette A. Sowe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ankaragücü de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yasin Kol, waardoor Ankaragücü dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE İstanbulspor - Ankaragücü 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor M. Sarikaya İstanbulspor
16' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt E. Kilinc met assist van T. Antalyali Ankaragücü 0-1
29' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor V. Ethemi İstanbulspor
46' Wissel Ankaragücü Wissel Pepe voor T. Antalyali Ankaragücü
55' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt V. Ethemi İstanbulspor 1-1
62' Wissel İstanbulspor Wissel M. Kabasakal voor A. Mehremic İstanbulspor
66' Wissel Ankaragücü Wissel Jese voor E. Kilinc Ankaragücü
76' Wissel Ankaragücü Wissel A. Chatzigiovanis voor G. Beridze Ankaragücü
77' Wissel Ankaragücü Wissel G. Zahid voor Pedrinho Ankaragücü
77' Wissel İstanbulspor Wissel A. Cajic voor E. Rroca İstanbulspor
77' Wissel İstanbulspor Wissel S. Guri voor I. Yilmaz İstanbulspor
80' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Pepe Ankaragücü
87' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Y. Gureler Ankaragücü
90' Wissel Ankaragücü Wissel B. Gungordu voor G. Akkan Ankaragücü
91' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt A. Sowe met assist van Jese Ankaragücü 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Ankaragücü
Opstellingen İstanbulspor - Ankaragücü
De opstellingen van İstanbulspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.