Nabeschouwing İstanbulspor - Besiktas (2-2) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt İstanbulspor het zaterdag 17 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbulspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Besiktas (2-2)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen İstanbulspor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door G. NKoudou, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Destanoglu zorgde ervoor dat İstanbulspor op 1-1 kwam te staan in de 26e minuut. In de 39e minuut zette W. Weghorst zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor İstanbulspor nadat A. Yasar in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE İstanbulspor - Besiktas 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. NKoudou Beşiktaş 0-1
26' Eigen doelpunt İstanbulspor Eigen doelpunt E. Destanoglu İstanbulspor 1-1
30' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Josef Beşiktaş
39' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt W. Weghorst met assist van G. Fernandes Beşiktaş 1-2
44' Wissel İstanbulspor Wissel A. Mehremic voor M. Yesil İstanbulspor
49' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor M. Kabasakal İstanbulspor
46' Wissel Beşiktaş Wissel N. Redmond voor G. NKoudou Beşiktaş
50' Wissel Beşiktaş Wissel T. Bingol voor V. Rosier Beşiktaş
50' Wissel Beşiktaş Wissel Welinton voor T. Sanuc Beşiktaş
60' Wissel İstanbulspor Wissel K. Bagis voor O. Berber İstanbulspor
60' Wissel İstanbulspor Wissel R. Owusu voor J. Topalli İstanbulspor
79' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor J. Muleka Beşiktaş
82' Wissel İstanbulspor Wissel A. Cajic voor E. Gultekin İstanbulspor
82' Wissel İstanbulspor Wissel S. Guri voor I. Yilmaz İstanbulspor
84' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Welinton Beşiktaş
86' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt A. Yasar İstanbulspor 2-2
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Redmond Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Besiktas
Opstellingen İstanbulspor - Besiktas
De opstellingen van İstanbulspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Osman Zeki Korkmaz
Coach Valérien Ismaël
Voorbeschouwing İstanbulspor - Besiktas

İstanbulspor en Besiktas treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat İstanbulspor en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Winst İstanbulspor 0
Winst Besiktas 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbulspor op een 16e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.