Nabeschouwing İstanbulspor - Sivasspor (1-3) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 17 mei 2024 - 16:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het vrijdag 17 mei 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu in Istanbul.

Via de İstanbulspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbulspor - Sivasspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen İstanbulspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Ömer Faruk Turtay geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Charilaos Charisis, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Azizbek Turgunboev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Sivasspor, waarmee Fodé Koita zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed V. Temel iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van İstanbulspor werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor İstanbulspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 86e minuut moest İstanbulspor verder met een man minder, nadat Demeaco Duhaney een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sivasspor.

LIVE İstanbulspor - Sivasspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbulspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Fodé Koita Sivasspor
17' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Charilaos Charisis met assist van Uğur Çiftçi Sivasspor 0-1
33' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Mehmet Yeşil İstanbulspor
43' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Azizbek Turgunboev met assist van B. Elmaz Sivasspor 0-2
46' Wissel İstanbulspor Wissel V. Temel voor Mehmet Yeşil İstanbulspor
46' Wissel İstanbulspor Wissel Djakaridja Junior Traoré voor Florian Loshaj İstanbulspor
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Fodé Koita met assist van Rey Manaj Sivasspor 0-3
67' Wissel Sivasspor Wissel Mijo Caktas voor Fodé Koita Sivasspor
68' Wissel Sivasspor Wissel E. Gökay voor C. NJie Sivasspor
69' Wissel Sivasspor Wissel Queensy Menig voor Uğur Çiftçi Sivasspor
70' Wissel İstanbulspor Wissel Özcan Şahan voor Mendy Mamadou İstanbulspor
77' Wissel Sivasspor Wissel M. Albayrak voor Aaron Appindangoyé Sivasspor
80' Wissel İstanbulspor Wissel T. Şamdanlı voor Jackson İstanbulspor
81' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt V. Temel İstanbulspor 1-3
83' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
85' Wissel Sivasspor Wissel Emrah Başsan voor Charilaos Charisis Sivasspor
86' Tweede gele kaart İstanbulspor Tweede gele kaart voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
87' Wissel İstanbulspor Wissel Baran Alp Vardar voor Okan Erdoğan İstanbulspor
89' VAR: Afgekeurd doelpunt Rey Manaj Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Rey Manaj Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Sivasspor
Opstellingen İstanbulspor - Sivasspor
De opstellingen van İstanbulspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbulspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.