Nabeschouwing Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep (1-6) || Super Lig 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het zondag 12 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep (1-6)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 1-6 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Denis Drăguş, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Adana Demirspor kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Stiven Mendoza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette Lazar Markovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gaziantep F.K. de leiding in de wedstrijd nam.

In de 39e minuut werd Mario Balotelli van Adana Demirspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Adana Demirspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 52 minuten werd de voorsprong voor Gaziantep F.K. vergroot nadat Papy Djilobodji de 1-3 wist te scoren. In de 67e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Eskihellaç die namens Gaziantep F.K. het net wist te raken. Even later viel in de 77e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Denis Drăguş van Gaziantep F.K. die de score op 1-5 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Aliou Badji van Gaziantep F.K. die daarmee in de 90e minuut de eindstand bepaalde: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Abdulkadir Bitigen bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Gazişehir Gaziantep.

LIVE Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Denis Drăguş met assist van Lazar Markovic Gaziantep F.K. 0-1
22' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Lazar Markovic Gaziantep F.K.
22' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Edouard Michut Adana Demirspor
27' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Mario Balotelli Adana Demirspor
31' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Stiven Mendoza met assist van Mario Balotelli Adana Demirspor 1-1
32' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Lazar Markovic met assist van Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 1-2
38' Mario Balotelli Adana Demirspor
38' Stiven Mendoza Adana Demirspor
39' Rode kaart Adana Demirspor Rode kaart voor Mario Balotelli Adana Demirspor
52' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Papy Djilobodji met assist van Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 1-3
54' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Maestro Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barası voor Milad Mohammadi Adana Demirspor
51' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
64' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Yusuf Erdoğan Adana Demirspor
66' Wissel Adana Demirspor Wissel Nabil Alioui voor Tayfun Aydoğan Adana Demirspor
66' Wissel Adana Demirspor Wissel Youcef Atal voor İsmail Çokçalış Adana Demirspor
67' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt M. Eskihellaç Gaziantep F.K. 1-4
73' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Max Gradel Gaziantep F.K.
75' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Ogün Özçiçek Gaziantep F.K.
77' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Denis Drăguş Gaziantep F.K. 1-5
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Aliou Badji voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Mirza Cihan voor Lazar Markovic Gaziantep F.K.
86' Wissel Adana Demirspor Wissel İ. Çelik voor Edouard Michut Adana Demirspor
86' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Ozan Demirbağ voor Ertuğrul Ersoy Gaziantep F.K.
86' Wissel Adana Demirspor Wissel Jamiro Monteiro voor Maestro Adana Demirspor
87' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Marko Jevtovic voor Max Gradel Gaziantep F.K.
90' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Aliou Badji met assist van Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Adana Demirspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.