Nabeschouwing Adana Demirspor - Sivasspor (4-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 18:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het zaterdag 16 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Sivasspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 4-1 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Youcef Atal , waarmee Adana Demirspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bengali-Fodé Koita, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette Yusuf Sarı zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Adana Demirspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Adana Demirspor vergroot nadat Nani de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist Emre Akbaba namens Adana Demirspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. Na 85 minuten kon Youcef Atal  van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Adana Demirspor het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tugay Kaan Numanoğlu en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Adana Demirspor.

LIVE Adana Demirspor - Sivasspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Youcef Atal  met assist van Maestro Adana Demirspor 1-0
40' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ali Sasal Vural Sivasspor
41' Édouard Michut Adana Demirspor
44' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Youcef Atal  Adana Demirspor
44' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ugur Ciftci Sivasspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Nani voor Stiven Mendoza Adana Demirspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Emrah Bassan voor Queensy Menig Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel C. NJie voor Mijo Caktaš Sivasspor
51' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Bengali-Fodé Koita met assist van C. NJie Sivasspor 1-1
54' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Yusuf Sarı met assist van Yusuf Erdoğan Adana Demirspor 2-1
65' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Nani met assist van Youcef Atal  Adana Demirspor 3-1
66' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Édouard Michut Adana Demirspor
72' Wissel Sivasspor Wissel Roman Kvet voor Azizbek Turgunboev Sivasspor
72' Wissel Sivasspor Wissel Achilleas Poungouras voor İbrahim Akdağ Sivasspor
83' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Emre Akbaba met assist van Yusuf Erdoğan Adana Demirspor 4-1
85' Wissel Adana Demirspor Wissel José Rodríguez voor Yusuf Sarı Adana Demirspor
85' Tweede gele kaart Adana Demirspor Tweede gele kaart voor Youcef Atal  Adana Demirspor
87' Wissel Sivasspor Wissel Kerem Atakan Kesgin voor Charilaos Charisis Sivasspor
95' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barasi voor Emre Akbaba Adana Demirspor
93' Wissel Adana Demirspor Wissel Abat Aymbetov voor Édouard Michut Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Sivasspor
Opstellingen Adana Demirspor - Sivasspor
De opstellingen van Adana Demirspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Hikmet Karaman
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Sivasspor

Adana Demirspor en Sivasspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Adana Demirspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Adana Demirspor 2
Winst Sivasspor 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 11e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 10e plaats.