Nabeschouwing Antalyaspor - Adana Demirspor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 17 mei 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het vrijdag 17 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Adana Demirspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Stiven Mendoza zette Antalyaspor op een 1-0 voorsprong in de 30e minuut van de wedstrijd. Adana Demirspor kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Abat Aymbetov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette Mert Yılmaz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antalyaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Turgut Doman, waardoor Antalyaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antalyaspor - Adana Demirspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Eigen doelpunt Antalyaspor Eigen doelpunt Stiven Mendoza Antalyaspor 1-0
45' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Youcef Atal Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Abat Aymbetov voor Nabil Alioui Adana Demirspor
55' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barası voor Maestro Adana Demirspor
65' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Abat Aymbetov met assist van Youcef Atal Adana Demirspor 1-1
74' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Mert Yılmaz met assist van Ramzi Safuri Antalyaspor 2-1
76' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Mert Yılmaz Antalyaspor
76' Wissel Antalyaspor Wissel Deni Milosevic voor Dario Saric Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel Naldo voor Mert Yılmaz Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel E. Uzun voor Britt Assombalonga Antalyaspor
84' Wissel Adana Demirspor Wissel İ. Çelik voor Dorukhan Toköz  Adana Demirspor
87' Wissel Antalyaspor Wissel Ufuk Akyol voor Ramzi Safuri Antalyaspor
93' Wissel Adana Demirspor Wissel Deniz Donmezer voor Shahrudin Mahammadaliyev Adana Demirspor
93' Wissel Adana Demirspor Wissel Ozan Demirbağ voor Tayfun Aydoğan Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Adana Demirspor
Opstellingen Antalyaspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Antalyaspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.