Nabeschouwing Antalyaspor - Pendikspor (1-2) || Super Lig 2023/2024

Maandag 6 mei 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het maandag 6 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Pendikspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Pendikspor is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Uzun. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 16 minuten was het A. Buksa die Pendikspor op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Deni Milosevic dacht na 42 minuten te scoren voor Pendikspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 77e minuut werd E. Çekiçi van Antalyaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Antalyaspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Pendikspor uiteindelijk een bescheiden 1-2 overwinning wist te boeken.

LIVE Antalyaspor - Pendikspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Antalyaspor Penalty E. Uzun Antalyaspor
16' Doelpunt Pendikspor Doelpunt A. Buksa Pendikspor 1-0
16' E. Yardımcı Pendikspor
18' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Thiam Antalyaspor 1-1
37' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Britt Assombalonga E. Uzun Antalyaspor
42' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Deni Milosevic met assist van Ufuk Akyol Pendikspor
51' Wissel Antalyaspor Wissel H. Akbunar voor E. Özgenç Antalyaspor 1-2
48' Wissel Antalyaspor Wissel A. Buksa voor Antalyaspor
56' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor A. Diaby Pendikspor
58' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Güray Vural  Antalyaspor
60' Wissel Pendikspor Wissel E. Taşdemir voor Pendikspor
62' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor F. Midtsjø A. Diaby Pendikspor
63' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Veysel Sarı  Antalyaspor
69' Sander van de Streek Antalyaspor
77' Rode kaart Antalyaspor Rode kaart voor E. Çekiçi E. Yardımcı Antalyaspor
82' Wissel Pendikspor Wissel Sander van de Streek voor Pendikspor
85' Wissel Pendikspor Wissel U. Nayir voor H. Akbunar Pendikspor
86' Wissel Antalyaspor Wissel Mert Yılmaz voor Güray Vural  Antalyaspor
91' Wissel Pendikspor Wissel E. Eze voor M. Thiam Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Pendikspor
Opstellingen Antalyaspor - Pendikspor
De opstellingen van Antalyaspor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Coach İbrahim Üzülmez
Voorbeschouwing Antalyaspor - Pendikspor

Antalyaspor en Pendikspor treffen elkaar in de 35e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Pendikspor in de Super Lig vond plaats op 9 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pendikspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 1
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.