Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Hatayspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 5 mei 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 5 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Hatayspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Hatayspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Papy Djilobodji, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Hatayspor kwam na 15 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Kilama, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 86e minuut was de ideale kans voor Gaziantep F.K. om te scoren. Denis Drăguş was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Gaziantep F.K. kreeg een penalty toegewezen in de 86e minuut, die werd genomen door . Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Hatayspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Papy Djilobodji Gaziantep F.K. 1-0
15' Doelpunt Hatayspor Doelpunt G. Kilama met assist van Faouzi Ghoulam Hatayspor 1-1
23' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Burak Yılmaz Hatayspor
24' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Selçuk İnan Gaziantep F.K.
32' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Faouzi Ghoulam Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel Abdulkadir Parmak voor Mehdi Boudjemaa Hatayspor
52' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Kamil Ahmet Çörekçi   Hatayspor
56' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Papy Djilobodji Gaziantep F.K.
62' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Arda Kızıldağ Gaziantep F.K.
65' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Ömürcan Artan voor Arda Kızıldağ Gaziantep F.K.
66' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Janio Bikel voor Ogün Özçiçek Gaziantep F.K.
68' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Doğukan Sinik Hatayspor
71' Wissel Hatayspor Wissel Ö. Beyaz voor Doğukan Sinik Hatayspor
79' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Ö. Beyaz Hatayspor
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Max Gradel voor Jamiro Monteiro Gaziantep F.K.
86' Penalty gemist Gaziantep F.K. Penalty gemist Denis Drăguş Denis Drăguş Gaziantep F.K.
86' Penalty gemist Gaziantep F.K. Penalty gemist Gaziantep F.K.
87' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor M. Eskihellaç Gaziantep F.K.
91' Wissel Hatayspor Wissel Halil Dervişoğlu voor Joelson Fernandes Hatayspor
91' Wissel Hatayspor Wissel Cemali Sertel voor Faouzi Ghoulam Hatayspor
98' Wissel Hatayspor Wissel Görkem Sağlam voor Fisayo Dele-Bashiru Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Hatayspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Hatayspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Hatayspor

Gazişehir Gaziantep en Hatayspor treffen elkaar in de 35e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 10 januari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Gazişehir Gaziantep favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Hatayspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 3
Winst Hatayspor 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 17e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 18e plaats.