Nabeschouwing Hatayspor - Fatih Karagümrük (3-1) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Hatayspor het vrijdag 2 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Fatih Karagümrük (3-1)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Ömer Faruk Turtay geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Chandrel Massanga, waarmee Hatayspor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 51e minuut voor dat Hatayspor via Carlos Strandberg op 2-0 kwam te staan. In de 86e minuut wist Fatih Karagümrük de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Kevin Lasagna. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fatih Karagümrük kwam hierna niet meer tot scoren. In de 89e minuut scoorde Hatayspor via Doğukan Sinik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ömer Faruk Turtay, waardoor Hatayspor dankzij een 3-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hatayspor - Fatih Karagümrük 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Chandrel Massanga met assist van Görkem Saglam Hatayspor 1-0
48' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Federico Ceccherini Fatih Karagümrük
51' Penalty Hatayspor Penalty Carlos Strandberg Hatayspor 2-0
56' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Sofiane Feghouli voor Andrea Bertolacci Fatih Karagümrük
56' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Can Keleş voor Marcus Rohdén Fatih Karagümrük
67' Wissel Hatayspor Wissel Mehdi Boudjemaa voor Joelson Fernandes Hatayspor
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Tonio Teklić voor Emre Mor Fatih Karagümrük
75' Wissel Hatayspor Wissel Abdulkadir Parmak voor Görkem Saglam Hatayspor
81' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kevin Lasagna voor Munir Mercan Fatih Karagümrük
82' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Koray Günter voor Davide Biraschi Fatih Karagümrük
83' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Can Keleş Fatih Karagümrük
86' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Kevin Lasagna Fatih Karagümrük 2-1
89' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Doğukan Sinik met assist van Rigoberto Rivas Hatayspor
95' Wissel Hatayspor Wissel Chandrel Massanga voor Doğukan Sinik Hatayspor 3-1
90' Wissel Hatayspor Wissel Renat Dadashov voor Carlos Strandberg Hatayspor
90' Wissel Hatayspor Wissel Nikola Maksimovic voor Fisayo Dele-Bashiru Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Hatayspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Hatayspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.