Nabeschouwing Hatayspor - Sivasspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 14:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Hatayspor het zaterdag 17 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Hatayspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Sivasspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Hatayspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Rey Manaj, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Hatayspor kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Mehdi Boudjemaa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Hatayspor - Sivasspor
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
4
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
132
77
Gevaarlijke aanvallen
80
29
Passes
537
340
Overtredingen
10
7
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
5
5
LIVE Hatayspor - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj Sivasspor 0-1
46' Wissel Hatayspor Wissel Rui Pedro voor Abdulkadir Parmak Hatayspor
64' Wissel Hatayspor Wissel Kamil Ahmet Cörekci voor Ömer Faruk Beyaz Hatayspor
64' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Renat Dadashov Hatayspor
65' Wissel Hatayspor Wissel Mehdi Boudjemaa voor Fisayo Dele-Bashiru Hatayspor
66' Wissel Sivasspor Wissel Hakan Arslan voor C. NJie Sivasspor
66' Wissel Sivasspor Wissel Queensy Menig voor Emrah Bassan Sivasspor
68' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Rui Pedro Hatayspor
74' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ugur Ciftci Sivasspor
75' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Mehdi Boudjemaa Hatayspor 1-1
82' Halil Dervişoğlu Hatayspor
84' Wissel Sivasspor Wissel Samba Camara voor Charilaos Charisis Sivasspor
84' Wissel Sivasspor Wissel Murat Paluli voor Azizbek Turgunboev Sivasspor
88' Wissel Hatayspor Wissel Carlos Strandberg voor Cemali Sertel Hatayspor
93' Wissel Sivasspor Wissel Mijo Caktaš voor Bartug Elmaz  Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Sivasspor
Opstellingen Hatayspor - Sivasspor
De opstellingen van Hatayspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Bülent Uygun
Wissels Sivasspor
# Speler Pos.
13 Đorđe Nikolić K
58 Ziya Erdal V
99 Murat Paluli V
14 Samba Camara V
20 Kerem Atakan Kesgin M
37 Hakan Arslan M
30 Mijo Caktaš M
21 Emre Gökay M
16 Burak Kapacak M
95 Queensy Menig A
Voorbeschouwing Hatayspor - Sivasspor

Hatayspor en Sivasspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hatayspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hatayspor 1
Winst Sivasspor 2
Gelijkspel 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 15e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hatayspor - Sivasspor Opstelling Hatayspor Opstelling Sivasspor Live Hatayspor - Sivasspor Live Hatayspor - Sivasspor kijken Hatayspor - Sivasspor kijken Live Hatayspor - Sivasspor stream Hatayspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Hatayspor - Sivasspor Uitslag Hatayspor - Sivasspor Statistieken Hatayspor - Sivasspor Super Lig 2023/2024 Hatayspor - Sivasspor wedden Hatayspor - Sivasspor gokken Hatayspor - Sivasspor Unibet