Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (3-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 18:15 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Kasımpaşa het zaterdag 12 augustus 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (3-2)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 3-2 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Ankaragücü
Goals
3
2
LIVE Kasımpaşa - Ankaragücü 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Ankaragücü
Opstellingen Kasımpaşa - Ankaragücü

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü

Kasımpaşa en Ankaragücü treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 29 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kasımpaşa als Ankaragücü wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 4
Winst Ankaragücü 4
Gelijkspel 6
Totaal 14

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kasımpaşa - Ankaragücü Opstelling Kasımpaşa Opstelling Ankaragücü Live Kasımpaşa - Ankaragücü Live Kasımpaşa - Ankaragücü kijken Kasımpaşa - Ankaragücü kijken Live Kasımpaşa - Ankaragücü stream Kasımpaşa - Ankaragücü Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü Uitslag Kasımpaşa - Ankaragücü Statistieken Kasımpaşa - Ankaragücü Super Lig 2023/2024 Kasımpaşa - Ankaragücü wedden Kasımpaşa - Ankaragücü gokken Kasımpaşa - Ankaragücü Unibet