Nabeschouwing Kayserispor - Galatasaray (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Kayserispor het zaterdag 12 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Galatasaray (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Kayserispor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Galatasaray
LIVE Kayserispor - Galatasaray 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Galatasaray
Opstellingen Kayserispor - Galatasaray

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayserispor - Galatasaray

Kayserispor en Galatasaray treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 14 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 19 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kayserispor. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 4
Winst Galatasaray 19
Gelijkspel 11
Totaal 34

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kayserispor - Galatasaray Opstelling Kayserispor Opstelling Galatasaray Live Kayserispor - Galatasaray Live Kayserispor - Galatasaray kijken Kayserispor - Galatasaray kijken Live Kayserispor - Galatasaray stream Kayserispor - Galatasaray Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Galatasaray Uitslag Kayserispor - Galatasaray Statistieken Kayserispor - Galatasaray Super Lig 2023/2024 Kayserispor - Galatasaray wedden Kayserispor - Galatasaray gokken Kayserispor - Galatasaray Unibet