Nabeschouwing Konyaspor - Kayserispor (2-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 24 december 2023 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het zondag 24 december 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Kayserispor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 2-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. Sokol Cikalleshi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Konyaspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 63e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom Sokol Cikalleshi die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Konyaspor.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Konyaspor.

LIVE Konyaspor - Kayserispor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ali Karimi Kayserispor
47' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Bilal Bayazit Kayserispor
50' Penalty Konyaspor Penalty Sokol Cikalleshi Konyaspor 1-0
59' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Aylton Boa Morte Kayserispor
63' Penalty Konyaspor Penalty Sokol Cikalleshi Konyaspor 2-0
72' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané  voor Ramazan Civelek Kayserispor
73' VAR: Afgekeurd doelpunt Stéphane Bahoken  Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Stéphane Bahoken  Kayserispor
74' Stéphane Bahoken  Kayserispor
76' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Kartal Kayra Yılmaz Kayserispor
77' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Oğulcan Ülgün Konyaspor
81' Wissel Konyaspor Wissel Nélson Oliveira voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
82' Wissel Konyaspor Wissel Steven​ NZonzi voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
85' Wissel Kayserispor Wissel Eray Özbek voor Kartal Kayra Yılmaz Kayserispor
88' Wissel Konyaspor Wissel Yasir Subaşı voor Marlos Moreno Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel Cebrail Karayel voor Louka Prip Konyaspor
92' Wissel Konyaspor Wissel Niko Rak voor Uğurcan Yazğılı Konyaspor
97' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Gökhan Sazdagi Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Kayserispor
Opstellingen Konyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Konyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Kayserispor

Konyaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 7 mei 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Konyaspor favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 12
Winst Kayserispor 7
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 17e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 3e plaats.