Nabeschouwing Rizespor - Alanyaspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 18:15 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het zaterdag 19 augustus 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Alanyaspor (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Rizespor en Alanyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Alanyaspor
LIVE Rizespor - Alanyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Alanyaspor
Opstellingen Rizespor - Alanyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rizespor - Alanyaspor

Rizespor en Alanyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yiğit Arslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 3 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rizespor als Alanyaspor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 3
Winst Alanyaspor 3
Gelijkspel 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 17e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rizespor - Alanyaspor Opstelling Rizespor Opstelling Alanyaspor Live Rizespor - Alanyaspor Live Rizespor - Alanyaspor kijken Rizespor - Alanyaspor kijken Live Rizespor - Alanyaspor stream Rizespor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Alanyaspor Uitslag Rizespor - Alanyaspor Statistieken Rizespor - Alanyaspor Super Lig 2023/2024 Rizespor - Alanyaspor wedden Rizespor - Alanyaspor gokken Rizespor - Alanyaspor Unibet