Nabeschouwing Rizespor - Besiktas (0-4) || Super Lig 2023/2024

Dinsdag 9 januari 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het dinsdag 9 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Besiktas (0-4)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 0-4 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beşiktaş kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Milot Rashica. Beşiktaş vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Semih Kilicsoy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee Semih Kilicsoy zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Beşiktaş in de 79e minuut, nadat Cenk Tosun de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Besiktas.

LIVE Rizespor - Besiktas 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Milot Rashica met assist van Onur Bulut Beşiktaş 0-1
28' VAR: Afgekeurd doelpunt Adolfo Gaich Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Adolfo Gaich Rizespor
45' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Semih Kilicsoy met assist van Demir Ege Tıknaz Beşiktaş 0-2
46' Wissel Rizespor Wissel Tarik Çetin voor Gökhan Akkan Rizespor
46' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Semih Kilicsoy Beşiktaş 0-3
53' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor Seyfettin Anil Yasar Rizespor
60' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ibrahim Olawoyin Rizespor
64' Wissel Rizespor Wissel Óscar Pinchi voor Dal Varesanovic Rizespor
66' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Semih Kilicsoy Beşiktaş
71' Wissel Rizespor Wissel Gustavo Sauer voor Benhur Keser Rizespor
71' Wissel Rizespor Wissel Eray Korkmaz voor Muhammet Taha Şahin Rizespor
73' Wissel Beşiktaş Wissel Tayfur Bingöl voor Demir Ege Tıknaz Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel Rachid Ghezzal voor Milot Rashica Beşiktaş
79' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Cenk Tosun met assist van Semih Kilicsoy Beşiktaş 0-4
80' Wissel Beşiktaş Wissel Jackson Muleka voor Cenk Tosun Beşiktaş
82' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Martin Minchev Rizespor
86' Wissel Beşiktaş Wissel Mustafa Erhan Hekimoğlu voor Semih Kilicsoy Beşiktaş
86' Wissel Beşiktaş Wissel Serkan Emrecan Terzi voor Umut Meraş Beşiktaş
94' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Emirhan Topçu Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Besiktas
Opstellingen Rizespor - Besiktas
De opstellingen van Rizespor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Voorbeschouwing Rizespor - Besiktas

Rizespor en Besiktas treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 14 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rizespor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 2
Winst Besiktas 14
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 5e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.