Nabeschouwing Rizespor - Kayserispor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Rizespor het zaterdag 2 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Kayserispor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Burak Pakkan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Burak Yılmaz in de 61e minuut, waardoor Kayserispor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het Jonjo Shelvey die Rizespor op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rizespor via een goal van Altin Zeqiri in de 81e minuut verder uit naar een stand van 2-0. In de 91e minuut scoorde Rizespor via Onurcan Piri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 3-0 eindigde in een overwinning voor Rizespor.

LIVE Rizespor - Kayserispor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Aylton Boa Morte Kayserispor
61' Wissel Rizespor Wissel Altin Zeqiri voor Babajide David Akintola Rizespor
61' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor Burak Yılmaz Kayserispor
62' Doelpunt Rizespor Doelpunt Jonjo Shelvey Rizespor 1-0
68' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Mehdi Bourabia Kayserispor
69' Wissel Kayserispor Wissel Lionel Carole voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
69' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané voor Ali Karimi Kayserispor
75' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Duckens Nazon Kayserispor
75' Wissel Rizespor Wissel Muammer Sarikaya voor Gustavo Sauer Rizespor
76' Wissel Rizespor Wissel Adolfo Gaich voor Martin Minchev Rizespor
81' Doelpunt Rizespor Doelpunt Altin Zeqiri met assist van Muhammet Taha Şahin Rizespor 2-0
84' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Dal Varesanovic Rizespor
84' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Gökhan Sazdağı Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel Ramazan Civelek voor Mehdi Bourabia Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel Talha Sarıarslan voor Kartal Yılmaz Kayserispor
91' Doelpunt Rizespor Doelpunt Onurcan Piri Rizespor
90' Wissel Rizespor Wissel Dal Varesanovic voor Rizespor 3-0
92' Wissel Rizespor Wissel Attila Mocsi voor Ibrahim Olawoyin Rizespor
92' Wissel Rizespor Wissel Halil Ibrahim Pehlivan voor Dal Varesanovic Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Kayserispor
Opstellingen Rizespor - Kayserispor
De opstellingen van Rizespor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Kayserispor

Rizespor en Kayserispor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Pakkan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 9 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Rizespor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 6
Winst Kayserispor 9
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 8e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 10e plaats.