Nabeschouwing Samsunspor - Ankaragücü (2-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het zondag 10 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Ankaragücü (2-1)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Carlo Holse, waarmee Samsunspor met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Alim Öztürk zorgde ervoor dat Ankaragücü op 1-1 kwam te staan in de 14e minuut. In de 82e minuut zette O. Ntcham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Samsunspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ümit Öztürk, waardoor Samsunspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Samsunspor - Ankaragücü 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Carlo Holse Samsunspor 1-0
14' Eigen doelpunt Ankaragücü Eigen doelpunt Alim Öztürk Ankaragücü 1-1
19' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Riccardo Saponara Ankaragücü
31' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Flavien Tait Samsunspor
46' Wissel Samsunspor Wissel Taylan Antalyalı voor Flavien Tait Samsunspor
46' Wissel Ankaragücü Wissel Ali Kaan Güneren voor Riccardo Saponara Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel Kâzımcan Karataş voor Mert Çetin Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel Olimpiu Moruţan voor Christian Bassogog Ankaragücü
52' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Stelios Kitsiou Ankaragücü
57' Wissel Samsunspor Wissel Emre Kılınç voor Arbnor Muja Samsunspor
59' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Tolga Ciğerci Ankaragücü
61' Wissel Ankaragücü Wissel Renaldo Cephas voor Anastasios Chatzigiovanis Ankaragücü
70' Wissel Samsunspor Wissel Benito Raman voor Osman Çelik Samsunspor
81' Wissel Samsunspor Wissel Landry Dimata voor Carlo Holse Samsunspor
81' Wissel Samsunspor Wissel Moryke Fofana voor Ercan Kara Samsunspor
82' Doelpunt Samsunspor Doelpunt O. Ntcham Samsunspor 2-1
85' Wissel Ankaragücü Wissel Riad Bajić voor Pedrinho Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Ankaragücü
Opstellingen Samsunspor - Ankaragücü
De opstellingen van Samsunspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.