Nabeschouwing Samsunspor - Antalyaspor (2-0) || Super Lig 2023/2024

Maandag 12 februari 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het maandag 12 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Marius Mouandilmadji, waarmee Samsunspor met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Samsunspor opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Arbnor Muja die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Samsunspor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Samsunspor.

LIVE Samsunspor - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Naldo Antalyaspor
27' VAR: Afgekeurd doelpunt Adam Buksa Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Adam Buksa Antalyaspor
53' Wissel Samsunspor Wissel Taylan Antalyalı voor Youssef Aït Bennasser Samsunspor
59' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Marius Mouandilmadji Samsunspor 1-0
62' Wissel Antalyaspor Wissel Ramzi Safuri voor Zymer Bytyqi Antalyaspor
63' Wissel Antalyaspor Wissel Dario Saric voor Erdal Rakip Antalyaspor
64' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor O. Ntcham Samsunspor
69' Wissel Samsunspor Wissel Arbnor Muja voor O. Ntcham Samsunspor
70' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Flavien Tait Samsunspor
77' Wissel Samsunspor Wissel Benito Raman voor Emre Kılınç Samsunspor
78' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Osman Çelik Samsunspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Ufuk Akyol  voor Jakub Kaluzinski  Antalyaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Veysel Sari voor Naldo Antalyaspor
84' Wissel Antalyaspor Wissel Britt Assombalonga voor Sam Larsson Antalyaspor
86' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Sander van de Streek Antalyaspor
91' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Arbnor Muja met assist van Carlo Holse Samsunspor 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Antalyaspor
Opstellingen Samsunspor - Antalyaspor
De opstellingen van Samsunspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.