Nabeschouwing Samsunspor - Pendikspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Donderdag 4 april 2024 - 19:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het donderdag 4 april 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Pendikspor (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Samsunspor en Pendikspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Samsunspor en Pendikspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Pendikspor kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bahattin Şimşek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Samsunspor - Pendikspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor U. Nayir Pendikspor
58' Wissel Samsunspor Wissel T. Antalyalı voor F. Tait Samsunspor
58' Wissel Samsunspor Wissel A. Muja voor M. Fofana Samsunspor
67' Wissel Pendikspor Wissel A. Diaby voor U. Nayir Pendikspor
72' Wissel Pendikspor Wissel G. Kaya voor Arnaud Lusamba Pendikspor
72' Wissel Pendikspor Wissel M. Akça voor A. Öztürk Pendikspor
85' Wissel Samsunspor Wissel L. Dimata voor M. Mouandilmadji Samsunspor
85' Wissel Samsunspor Wissel B. Raman voor C. Holse Samsunspor
89' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor A. Diaby Pendikspor
92' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor B. Raman Samsunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Pendikspor
Opstellingen Samsunspor - Pendikspor
De opstellingen van Samsunspor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Samsunspor - Pendikspor

Samsunspor en Pendikspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Samsunspor en Pendikspor in de Super Lig vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pendikspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Pendikspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Samsunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Samsunspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Samsunspor 0
Winst Pendikspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Samsunspor op een 12e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.