Nabeschouwing Samsunspor - Rizespor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 23 februari 2024 - 18:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Samsunspor het vrijdag 23 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyum Samsun in Samsun.

Via de Samsunspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samsunspor - Rizespor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Samsunspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Murat Erdoğan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Rick Van Drongelen, waarmee Samsunspor met 1-0 de leiding nam. Samsunspor vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Carlo Holse op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Samsunspor vervolgens op 3-0. Het was O. Ntcham die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Murat Erdoğan, waardoor Samsunspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Samsunspor - Rizespor
Goals
3
0
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
130
89
Gevaarlijke aanvallen
34
40
Passes
332
409
Overtredingen
19
7
Buitenspel
0
3
Corners
2
8
Wissels
5
5
LIVE Samsunspor - Rizespor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samsunspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor İlhan Palut Rizespor
12' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Rick Van Drongelen Samsunspor 1-0
37' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Benito Raman Samsunspor
39' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Zeki Yavru Samsunspor
46' Wissel Rizespor Wissel Adolfo Gaich voor Altin Zeqiri Rizespor
54' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Carlo Holse met assist van Marius Mouandilmadji Samsunspor 2-0
60' Wissel Samsunspor Wissel Taylan Antalyalı voor Flavien Tait Samsunspor
61' Wissel Samsunspor Wissel Arbnor Muja voor Benito Raman Samsunspor
61' Wissel Rizespor Wissel Gustavo Sauer voor Dal Varesanovic Rizespor
78' Penalty Samsunspor Penalty O. Ntcham Samsunspor 3-0
80' Wissel Rizespor Wissel Khusniddin Alikulov voor Attila Mocsi Rizespor
81' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
81' Wissel Rizespor Wissel Eray Korkmaz voor Muhammet Taha Şahin Rizespor
81' Wissel Rizespor Wissel Halil Ibrahim Pehlivan voor Casper Höjer Rizespor
81' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Youssef Aït Bennasser Samsunspor
84' Wissel Samsunspor Wissel Haluk Mustafa Tan voor Zeki Yavru Samsunspor
88' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Gustavo Sauer Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Samsunspor - Rizespor
Opstellingen Samsunspor - Rizespor
De opstellingen van Samsunspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Samsunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Samsunspor - Rizespor

Samsunspor en Rizespor treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Murat Erdoğan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Samsunspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Samsunspor als Rizespor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Samsunspor 1
Winst Rizespor 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Samsunspor op een 12e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Samsunspor - Rizespor Opstelling Samsunspor Opstelling Rizespor Live Samsunspor - Rizespor Live Samsunspor - Rizespor kijken Samsunspor - Rizespor kijken Live Samsunspor - Rizespor stream Samsunspor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Samsunspor - Rizespor Uitslag Samsunspor - Rizespor Statistieken Samsunspor - Rizespor Super Lig 2023/2024 Samsunspor - Rizespor wedden Samsunspor - Rizespor gokken Samsunspor - Rizespor Unibet