Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (1-1) || Super Lig 2023/2024

Donderdag 11 januari 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het donderdag 11 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Sivasspor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Kerem Demirbay, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Bengali-Fodé Koita in de 86e minuut zorgde er even later voor dat Sivasspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 97e minuut kreeg Kerem Aktürkoğlu van Galatasaray voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Galatasaray de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sivasspor - Galatasaray 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Kerem Demirbay Galatasaray
46' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Kerem Demirbay met assist van Wilfried Zaha Galatasaray 0-1
46' Wissel Sivasspor Wissel Ziya Erdal voor Roman Kvet Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Burak Kapacak voor Alaaddin Okumus Sivasspor
51' Wissel Sivasspor Wissel Abdulkadir Parmak voor Charilaos Charisis Sivasspor
66' Wissel Sivasspor Wissel Gerson Rodrigues voor Modou Barrow Sivasspor
69' Wissel Galatasaray Wissel Tanguy Ndombélé voor Dries Mertens Galatasaray
83' Wissel Galatasaray Wissel Tetê voor Wilfried Zaha Galatasaray
86' Penalty Sivasspor Penalty Bengali-Fodé Koita Sivasspor 1-1
86' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
88' Wissel Galatasaray Wissel Eyüp Aydin voor Ali Turap Bülbül Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel Baran Demiroğlu voor Kerem Demirbay Galatasaray
90' Wissel Sivasspor Wissel Achilleas Poungouras voor Bengali-Fodé Koita Sivasspor
97' Tweede gele kaart Galatasaray Tweede gele kaart voor Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Galatasaray
Opstellingen Sivasspor - Galatasaray
De opstellingen van Sivasspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Sivasspor - Galatasaray

Sivasspor en Galatasaray treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 20 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 21 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sivasspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 7
Winst Galatasaray 21
Gelijkspel 6
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.