Nabeschouwing Sivasspor - Samsunspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 18:15 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het zondag 13 augustus 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Samsunspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Sivasspor en Samsunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Samsunspor
Goals
1
1
LIVE Sivasspor - Samsunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Samsunspor
Opstellingen Sivasspor - Samsunspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sivasspor - Samsunspor

Sivasspor en Samsunspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Murat Erdoğan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Samsunspor in de Super Lig vond plaats op 7 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Samsunspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 3
Winst Samsunspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sivasspor - Samsunspor Opstelling Sivasspor Opstelling Samsunspor Live Sivasspor - Samsunspor Live Sivasspor - Samsunspor kijken Sivasspor - Samsunspor kijken Live Sivasspor - Samsunspor stream Sivasspor - Samsunspor Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Samsunspor Uitslag Sivasspor - Samsunspor Statistieken Sivasspor - Samsunspor Super Lig 2023/2024 Sivasspor - Samsunspor wedden Sivasspor - Samsunspor gokken Sivasspor - Samsunspor Unibet