Nabeschouwing Trabzonspor - Adana Demirspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het zondag 25 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Adana Demirspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 1-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Mahmoud Trezeguet, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. In de 94e minuut moest José Rodríguez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Burak Şeker een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Adana Demirspor verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Adana Demirspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Mahmoud Trezeguet Trabzonspor 1-0
34' Wissel Adana Demirspor Wissel Édouard Michut voor Youcef Atal  Adana Demirspor
44' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Mario Balotelli Adana Demirspor
45' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Abdullah Avcı Trabzonspor
56' VAR: Afgekeurd doelpunt Enis Bardhi  Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Enis Bardhi  Trabzonspor
61' Wissel Adana Demirspor Wissel José Rodríguez voor Emre Akbaba Adana Demirspor
61' Wissel Adana Demirspor Wissel Nani voor Mario Balotelli Adana Demirspor
63' Wissel Trabzonspor Wissel Nicolas Pépé voor Edin Višća Trabzonspor
63' Wissel Trabzonspor Wissel Paul Onuachu voor Enis Destan Trabzonspor
75' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barasi voor Yusuf Sarı Adana Demirspor
75' Wissel Adana Demirspor Wissel Abat Aymbetov voor Yusuf Erdoğan Adana Demirspor
82' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Berat Özdemir Trabzonspor
83' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Eren Elmalı Trabzonspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel Taxiarchis Fountas voor Mahmoud Trezeguet Trabzonspor
95' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Nani Adana Demirspor
90' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Stiven Mendoza Adana Demirspor
91' Wissel Trabzonspor Wissel Kerem Şen voor Enis Bardhi  Trabzonspor
94' Rode kaart Adana Demirspor Rode kaart voor José Rodríguez Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Adana Demirspor
Opstellingen Trabzonspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Trabzonspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Trabzonspor - Adana Demirspor

Trabzonspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Şeker en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 6 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Adana Demirspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 3
Winst Adana Demirspor 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 3e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 12e plaats.