Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het vrijdag 11 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 1-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Antalyaspor
Goals
1
0
LIVE Trabzonspor - Antalyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Antalyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Antalyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor

Trabzonspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 15
Winst Antalyaspor 6
Gelijkspel 9
Totaal 30

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - Antalyaspor Opstelling Trabzonspor Opstelling Antalyaspor Live Trabzonspor - Antalyaspor Live Trabzonspor - Antalyaspor kijken Trabzonspor - Antalyaspor kijken Live Trabzonspor - Antalyaspor stream Trabzonspor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor Uitslag Trabzonspor - Antalyaspor Statistieken Trabzonspor - Antalyaspor Super Lig 2023/2024 Trabzonspor - Antalyaspor wedden Trabzonspor - Antalyaspor gokken Trabzonspor - Antalyaspor Unibet