LIVE Trabzonspor - Kayserispor Super Lig (0-0) || 03-12-2023 om 14:00 uur

LIVE Trabzonspor - Kayserispor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 14:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het zondag 3 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Trabzonspor Gelijk Winst Kayserispor
1.71x inzet 3.85x inzet 4.35x inzet
LIVE Trabzonspor - Kayserispor 0-0

Vanaf zondag 3 december 2023 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Trabzonspor - Kayserispor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 2 minuten en 59 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kayserispor
Opstellingen Trabzonspor - Kayserispor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trabzonspor - Kayserispor

Trabzonspor en Kayserispor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 1 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 18
Winst Kayserispor 7
Gelijkspel 9
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 5e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Trabzonspor - Kayserispor Opstelling Trabzonspor Opstelling Kayserispor Live Trabzonspor - Kayserispor Live Trabzonspor - Kayserispor kijken Trabzonspor - Kayserispor kijken Live Trabzonspor - Kayserispor stream Trabzonspor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor Uitslag Trabzonspor - Kayserispor Statistieken Trabzonspor - Kayserispor Super Lig 2023/2024 Trabzonspor - Kayserispor wedden Trabzonspor - Kayserispor gokken Trabzonspor - Kayserispor Unibet