Nabeschouwing Midtjylland - OB (1-2) || Superliga 2021/2022

Vrijdag 16 juli 2021 - 19:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Midtjylland het vrijdag 16 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen OB. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - OB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - OB (1-2)

Het Superliga duel tussen Midtjylland en OB is onder leiding van scheidsrechter Sandi Putros geëindigd in een 1-2 overwinning voor OB. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Midtjylland - OB
Goals
1
2
LIVE Midtjylland - OB 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - OB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - OB
Opstellingen Midtjylland - OB

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Midtjylland - OB

Midtjylland en OB treffen elkaar in de 1e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandi Putros en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Superliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Midtjylland en OB elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Midtjylland 0
Winst OB 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Midtjylland - OB Opstelling Midtjylland Opstelling OB Live Midtjylland - OB Live Midtjylland - OB kijken Midtjylland - OB kijken Live Midtjylland - OB stream Midtjylland - OB Fox Sports Nabeschouwing Midtjylland - OB Uitslag Midtjylland - OB Statistieken Midtjylland - OB Superliga 2021/2022 Midtjylland - OB wedden Midtjylland - OB gokken Midtjylland - OB Unibet