Nabeschouwing Nordsjælland - AGF (0-0) || Superliga 2021/2022

Zondag 25 juli 2021 - 14:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Nordsjælland het zondag 25 juli 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen AGF. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - AGF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - AGF (0-0)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Nordsjælland en AGF geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Nordsjælland - AGF
LIVE Nordsjælland - AGF 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - AGF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nordsjælland - AGF
Opstellingen Nordsjælland - AGF

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nordsjælland - AGF

Nordsjælland en AGF treffen elkaar in de 2e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aydin Uslu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nordsjælland en AGF elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Nordsjælland 0
Winst AGF 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nordsjælland op een 11e positie staat, terwijl we AGF terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nordsjælland - AGF Opstelling Nordsjælland Opstelling AGF Live Nordsjælland - AGF Live Nordsjælland - AGF kijken Nordsjælland - AGF kijken Live Nordsjælland - AGF stream Nordsjælland - AGF Fox Sports Nabeschouwing Nordsjælland - AGF Uitslag Nordsjælland - AGF Statistieken Nordsjælland - AGF Superliga 2021/2022 Nordsjælland - AGF wedden Nordsjælland - AGF gokken Nordsjælland - AGF Unibet