Nabeschouwing Randers - OB (1-1) || Superliga 2021/2022

Zondag 25 juli 2021 - 14:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Randers het zondag 25 juli 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen OB. De wedstrijd wordt gespeeld in Cepheus Park Randers in Randers.

Via de Randers - OB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Randers - OB (1-1)

De Superliga 2021/2022 wedstrijd tussen Randers en OB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Randers - OB
Goals
1
1
LIVE Randers - OB 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Randers - OB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Randers - OB
Opstellingen Randers - OB

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Randers - OB

Randers en OB treffen elkaar in de 2e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob A. Sundberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Randers en OB elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Randers 0
Winst OB 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Randers op een 1e positie staat, terwijl we OB terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Randers - OB Opstelling Randers Opstelling OB Live Randers - OB Live Randers - OB kijken Randers - OB kijken Live Randers - OB stream Randers - OB Fox Sports Nabeschouwing Randers - OB Uitslag Randers - OB Statistieken Randers - OB Superliga 2021/2022 Randers - OB wedden Randers - OB gokken Randers - OB Unibet