Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC (0-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Admira het zondag 21 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC (0-0)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Admira en Wolfsberger AC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Admira en Wolfsberger AC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Admira, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Schörgenhofer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Admira - Wolfsberger AC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Hjulmand Admira
40' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnić Wolfsberger AC
46' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Novak Wolfsberger AC
46' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Zwierschitz Admira
63' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor P. Soiri Admira
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Orgill voor B. Gschweidl Wolfsberger AC
75' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor M. Schmerböck Wolfsberger AC
75' Wissel Admira Wissel M. Maier voor W. Vorsager Admira
83' Wissel Admira Wissel M. Jakoliš voor M. Sahanek Admira
92' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Maier Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Wolfsberger AC
Opstellingen Admira - Wolfsberger AC
De opstellingen van Admira en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Admira - Wolfsberger AC

Admira en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 11e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Admira. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Admira favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Wolfsberger AC slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Admira 10
Winst Wolfsberger AC 9
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 12e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 5e plaats.