Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg (0-2) || Tipico Bundesliga

Zondag 11 november 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Austria Wien het zondag 11 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door X. Schlager, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Salzburg opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het T. Minamino die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Salzburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Salzburg
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
9
13
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
85
147
Gevaarlijke aanvallen
64
121
Passes
288
509
Overtredingen
13
11
Buitenspel
2
4
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Austria Wien - Salzburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
21' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
46' Wissel Austria Wien Wissel Lucas Venuto voor Igor Austria Wien
67' Wissel Salzburg Wissel T. Minamino voor S. Prevljak Salzburg
74' Wissel Austria Wien Wissel N. Hahn voor V. Demaku Austria Wien
77' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Z. Junuzović Salzburg
79' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor M. Sax Austria Wien
83' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor X. Schlager Salzburg
87' Doelpunt Salzburg Doelpunt X. Schlager Salzburg 0-1
88' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor T. Minamino Salzburg
88' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor Z. Junuzović Salzburg
89' Wissel Salzburg Wissel F. Gulbrandsen voor M. Dabour Salzburg
94' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino met assist van H. Wolf Salzburg 0-2
Opstellingen Austria Wien - Salzburg
De opstellingen van Austria Wien en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach
Voorbeschouwing Austria Wien - Salzburg

Austria Wien en Salzburg treffen elkaar in de 14e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Austria Wien en Salzburg elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 0
Winst Salzburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 6e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Austria Wien - Salzburg Opstelling Austria Wien Opstelling Salzburg Live Austria Wien - Salzburg Live Austria Wien - Salzburg kijken Austria Wien - Salzburg kijken Live Austria Wien - Salzburg stream Austria Wien - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg Uitslag Austria Wien - Salzburg Statistieken Austria Wien - Salzburg Tipico Bundesliga 2018/2019 Austria Wien - Salzburg wedden Austria Wien - Salzburg gokken Austria Wien - Salzburg Unibet