Nabeschouwing Austria Wien - Wolfsberger AC (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 19 mei 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Austria Wien het zondag 19 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC.

Via de Austria Wien - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Wolfsberger AC (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 2-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door B. Edomwonyi, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. In de 60e minuut kreeg J. Jeggo van Austria Wien voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Austria Wien de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Austria Wien via een goal van A. Borkovic in de 67e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Wolfsberger AC
Goals
2
0
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
118
125
Gevaarlijke aanvallen
93
93
Passes
357
416
Overtredingen
14
15
Buitenspel
2
0
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Austria Wien - Wolfsberger AC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Jeggo Austria Wien
47' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor U. Matic Austria Wien
55' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Edomwonyi met assist van C. Cuevas Austria Wien 1-0
60' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor J. Jeggo Austria Wien
61' Wissel Wolfsberger AC Wissel R. Schmid voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
66' Wissel Austria Wien Wissel T. Ebner voor D. Prokop Austria Wien
67' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Borkovic Austria Wien 2-0
76' Wissel Austria Wien Wissel A. Turgeman voor B. Edomwonyi Austria Wien
78' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Golles voor M. Gollner Wolfsberger AC
82' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor A. Grunwald Austria Wien
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel J. Steiger voor M. Novak Wolfsberger AC
85' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor V. Demaku Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Wolfsberger AC
Opstellingen Austria Wien - Wolfsberger AC
De opstellingen van Austria Wien en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Robert Ibertsberger
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
32 Patrick Pentz K
5 Vesel Demaku M
36 Dominik Fitz M
25 Thomas Salamon M
27 Thomas Ebner M
7 Maximilian Sax A
26 Alon Turgeman A
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
1 Christian Dobnik K
14 Stefan Gölles V
19 Sven Sprangler M
37 Romano Schmid M
17 Joshua Steiger M
11 Saša Jovanović M
29 Gerald Nutz M
Voorbeschouwing Austria Wien - Wolfsberger AC

Austria Wien en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Wolfsberger AC slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 12
Winst Wolfsberger AC 9
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 5e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Austria Wien - Wolfsberger AC Opstelling Austria Wien Opstelling Wolfsberger AC Live Austria Wien - Wolfsberger AC Live Austria Wien - Wolfsberger AC kijken Austria Wien - Wolfsberger AC kijken Live Austria Wien - Wolfsberger AC stream Austria Wien - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - Wolfsberger AC Uitslag Austria Wien - Wolfsberger AC Statistieken Austria Wien - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2018/2019 Austria Wien - Wolfsberger AC wedden Austria Wien - Wolfsberger AC gokken Austria Wien - Wolfsberger AC Unibet