Nabeschouwing Hartberg - Austria Wien (0-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zondag 30 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Austria Wien (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Andreas Heiß geëindigd in een 0-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Ewandro, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Austria Wien dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andreas Heiß, waardoor Austria Wien de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Hartberg - Austria Wien 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Jeggo Austria Wien
38' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Ebner Austria Wien
54' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Cuevas Austria Wien
61' Wissel Hartberg Wissel F. Schubert voor D. Tadic Hartberg
71' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor I. Ljubic Hartberg
74' Wissel Hartberg Wissel F. Flecker voor Z. Sanogo Hartberg
77' Wissel Austria Wien Wissel Ewandro voor D. Prokop Austria Wien
83' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor T. Ebner Austria Wien
84' Wissel Austria Wien Wissel Lucas Venuto voor K. Friesenbichler Austria Wien
88' Wissel Hartberg Wissel F. Sittsam voor C. Kröpfl Hartberg
90' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor A. Grünwald Austria Wien
92' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Ewandro Austria Wien 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Austria Wien
Opstellingen Hartberg - Austria Wien
De opstellingen van Hartberg en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.