Nabeschouwing Hartberg - Mattersburg (2-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 11 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Mattersburg (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door F. Flecker, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Kovačević op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Mattersburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Velasco. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Mattersburg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dieter Muckenhammer, waardoor Hartberg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Mattersburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor T. Mahrer Mattersburg
56' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor P. Erhardt Mattersburg
70' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor A. Kuen Mattersburg
73' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor S. Rasswalder Hartberg
73' Wissel Hartberg Wissel K. Kovačević voor Z. Sanogo Hartberg
76' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Flecker met assist van T. Kainz Hartberg 1-0
78' Wissel Hartberg Wissel D. Cancola voor D. Tadic Hartberg
79' Wissel Mattersburg Wissel P. Bürger voor M. Pusic Mattersburg
83' Doelpunt Hartberg Doelpunt K. Kovačević met assist van S. Rasswalder Hartberg 2-0
84' Wissel Mattersburg Wissel N. Malic voor L. Rath Mattersburg
85' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor César Ortiz Mattersburg
87' Wissel Hartberg Wissel C. Kröpfl voor T. Kainz Hartberg
90' Doelpunt Mattersburg Doelpunt A. Velasco Mattersburg 2-1
91' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor M. Kvasina Mattersburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Mattersburg
Opstellingen Hartberg - Mattersburg
De opstellingen van Hartberg en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.