Nabeschouwing Mattersburg - Hartberg (1-2) || Tipico Bundesliga

Zondag 11 november 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Mattersburg het zondag 11 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Hartberg (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Mattersburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door D. Tadic, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Kröpfl op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Mattersburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Pusic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Mattersburg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Julian Weinberger, waardoor Hartberg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Mattersburg - Hartberg
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
132
130
Gevaarlijke aanvallen
79
59
Passes
409
409
Overtredingen
21
16
Buitenspel
3
1
Corners
7
2
Wissels
3
2
LIVE Mattersburg - Hartberg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor T. Mahrer Mattersburg
37' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor C. Ilic Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor Z. Sanogo Hartberg
59' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van R. Rep Hartberg 0-1
62' Doelpunt Hartberg Doelpunt C. Kröpfl met assist van R. Rep Hartberg 0-2
67' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Pusic met assist van M. Kvasina Mattersburg 1-2
75' Wissel Mattersburg Wissel P. Prosenik voor M. Kvasina Mattersburg
79' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Gruber Mattersburg
80' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor C. Kröpfl Hartberg
82' Wissel Mattersburg Wissel J. Ertlthaler voor Jano Mattersburg
86' Wissel Mattersburg Wissel Jefté Betancor voor A. Höller Mattersburg
90' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor Jefté Betancor Mattersburg
Opstellingen Mattersburg - Hartberg
De opstellingen van Mattersburg en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach
Formatie 4-3-3
Coach
Wissels Hartberg
# Speler Pos.
35 Raphael Sallinger K
23 Tobias Kainz V
18 Daniel Geissler M
28 Jürgen Heil M
20 Sebastian Mann M
25 Krešimir Kovačević A
24 Dario Tadic A
Voorbeschouwing Mattersburg - Hartberg

Mattersburg en Hartberg treffen elkaar in de 14e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mattersburg en Hartberg elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Mattersburg 0
Winst Hartberg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mattersburg op een 10e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mattersburg - Hartberg Opstelling Mattersburg Opstelling Hartberg Live Mattersburg - Hartberg Live Mattersburg - Hartberg kijken Mattersburg - Hartberg kijken Live Mattersburg - Hartberg stream Mattersburg - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing Mattersburg - Hartberg Uitslag Mattersburg - Hartberg Statistieken Mattersburg - Hartberg Tipico Bundesliga 2018/2019 Mattersburg - Hartberg wedden Mattersburg - Hartberg gokken Mattersburg - Hartberg Unibet