Nabeschouwing Mattersburg - St. Pölten (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Mattersburg het zondag 21 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - St. Pölten (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Mattersburg en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mattersburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door A. Gruber, waarmee Mattersburg met 1-0 de leiding nam. Mattersburg vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Malic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Mattersburg.

LIVE Mattersburg - St. Pölten 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor N. Malic Mattersburg
30' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor S. Ingolitsch St. Pölten
30' Wissel St. Pölten Wissel D. Luxbacher voor D. Drescher St. Pölten
31' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Luxbacher St. Pölten
38' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor T. Fountas St. Pölten
45' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor E. Bajrami St. Pölten
70' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
72' Wissel Mattersburg Wissel P. Prosenik voor M. Pusic Mattersburg
74' Doelpunt Mattersburg Doelpunt A. Gruber met assist van B. Varga Mattersburg 1-0
79' Wissel Mattersburg Wissel J. Ertlthaler voor B. Varga Mattersburg
80' Doelpunt Mattersburg Doelpunt N. Malic met assist van A. Gruber Mattersburg 2-0
87' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor M. Kuster Mattersburg
88' Wissel St. Pölten Wissel Issiaka Ouédraogo voor T. Fountas St. Pölten
90' Wissel Mattersburg Wissel T. Mahrer voor A. Gruber Mattersburg
Video hoogtepunten en samenvatting Mattersburg - St. Pölten
Opstellingen Mattersburg - St. Pölten
De opstellingen van Mattersburg en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mattersburg - St. Pölten

Mattersburg en St. Pölten treffen elkaar in de 11e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mattersburg en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Mattersburg favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mattersburg 2
Winst St. Pölten 1
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mattersburg op een 10e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 2e plaats.