Nabeschouwing Mattersburg - Wolfsberger AC (0-6) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Mattersburg het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Wolfsberger AC (0-6)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Mattersburg en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 0-6 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Liendl, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Schmerböck op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee M. Schmerböck zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Wolfsberger AC geen gas terug, waardoor in de 52e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Liendl. De 0-5 voor Wolfsberger AC volgde even later in de 75e minuut nadat M. Schmerböck namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 81e minuut scoorde M. Perlak namens Wolfsberger AC. Scheidsrechter Sebastian Gishamer besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut leek B. Gschweidl te scoren voor Wolfsberger AC, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Sebastian Gishamer. Even later in de 84e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 0-6 gezet door M. Liendl van Wolfsberger AC.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Wolfsberger AC, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Mattersburg - Wolfsberger AC 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor S. Sprangler Wolfsberger AC
33' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl met assist van M. Ritzmaier Wolfsberger AC 0-1
38' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Schmerböck met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 0-2
48' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Schmerböck met assist van D. Orgill Wolfsberger AC 0-3
46' Wissel Mattersburg Wissel J. Ertlthaler voor D. Kerschbaumer Mattersburg
52' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl met assist van D. Orgill Wolfsberger AC 0-4
56' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor S. Sprangler Wolfsberger AC
65' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
69' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Rnić voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
72' Wissel Mattersburg Wissel P. Erhardt voor F. Hart Mattersburg
74' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor P. Erhardt Mattersburg
75' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Schmerböck met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 0-5
81' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Perlak met assist van A. Gruber Wolfsberger AC
82' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt B. Gschweidl met assist van D. Orgill Wolfsberger AC
84' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl met assist van M. Ritzmaier Wolfsberger AC 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Mattersburg - Wolfsberger AC
Opstellingen Mattersburg - Wolfsberger AC
De opstellingen van Mattersburg en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.