Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zondag 17 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Rapid Wien en Hartberg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. S. Schwab maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rapid Vienna vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rapid Vienna vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Murg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van M. Hofmann zorgde ervoor dat Hartberg in de 55e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Huber de 2-2 maakte voor Hartberg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rapid Wien - Hartberg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Rapid Vienna Penalty S. Schwab Rapid Vienna 1-0
29' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg Rapid Vienna 2-0
32' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna
36' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
55' Eigen doelpunt Hartberg Eigen doelpunt M. Hofmann Hartberg 2-1
58' Doelpunt Hartberg Doelpunt M. Huber met assist van R. Rep Hartberg 2-2
58' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Ivan voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
60' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Badji voor A. Pavlović Rapid Vienna
62' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
66' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor F. Flecker Hartberg
69' Wissel Hartberg Wissel M. Skenderović voor T. Kainz Hartberg
71' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
75' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor A. Badji Rapid Vienna
76' Wissel Hartberg Wissel Z. Sanogo voor C. Ilic Hartberg
77' Wissel Rapid Vienna Wissel V. Berisha voor T. Murg Rapid Vienna
83' Wissel Hartberg Wissel F. Sittsam voor D. Cancola Hartberg
90' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Blauensteiner Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Hartberg
Opstellingen Rapid Wien - Hartberg
De opstellingen van Rapid Wien en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.