Nabeschouwing Rheindorf Altach - LASK Linz (1-2) || Tipico Bundesliga

Zondag 17 maart 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Rheindorf Altach het zondag 17 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - LASK Linz (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 1-2 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Berisha, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. LASK Linz kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Victor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette João Victor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee LASK Linz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Kijas, waardoor LASK Linz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - LASK Linz
Goals
1
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
4
16
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
113
134
Gevaarlijke aanvallen
47
79
Passes
376
525
Overtredingen
14
14
Buitenspel
2
3
Corners
3
6
Wissels
3
2
LIVE Rheindorf Altach - LASK Linz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Berisha Rheindorf Altach 1-0
39' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Berisha Rheindorf Altach
47' Doelpunt LASK Linz Doelpunt João Victor LASK Linz 1-1
51' Doelpunt LASK Linz Doelpunt João Victor met assist van T. Goiginger LASK Linz 1-2
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel K. Dobras voor M. Meilinger Rheindorf Altach
75' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Gatt voor C. Gebauer Rheindorf Altach
81' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Grbic voor S. Oum Gwet Rheindorf Altach
87' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor T. Goiginger LASK Linz
92' Wissel LASK Linz Wissel Y. Otubanjo voor João Victor LASK Linz
Opstellingen Rheindorf Altach - LASK Linz
De opstellingen van Rheindorf Altach en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
12 Andreas Lukse K
18 Jan Zwischenbrugger V
30 Manfred Fischer M
21 Simon Piesinger M
10 Kristijan Dobras M
8 Adrian Grbic A
2 Joshua Gatt A
Formatie 3-4-3
Coach Oliver Glasner
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - LASK Linz

Rheindorf Altach en LASK Linz treffen elkaar in de 22e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rheindorf Altach en LASK Linz elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 0
Winst LASK Linz 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 11e positie staat, terwijl we LASK Linz terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rheindorf Altach - LASK Linz Opstelling Rheindorf Altach Opstelling LASK Linz Live Rheindorf Altach - LASK Linz Live Rheindorf Altach - LASK Linz kijken Rheindorf Altach - LASK Linz kijken Live Rheindorf Altach - LASK Linz stream Rheindorf Altach - LASK Linz Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - LASK Linz Uitslag Rheindorf Altach - LASK Linz Statistieken Rheindorf Altach - LASK Linz Tipico Bundesliga 2018/2019 Rheindorf Altach - LASK Linz wedden Rheindorf Altach - LASK Linz gokken Rheindorf Altach - LASK Linz Unibet