Nabeschouwing Salzburg - St. Pölten (7-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 26 mei 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Salzburg het zondag 26 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - St. Pölten (7-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 7-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Dabbur, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Vallci op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee M. Dabbur zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Gulbrandsen. De 5-0 voor Salzburg volgde even later in de 67e minuut nadat H. Wolf namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 82e minuut was het J. Onguene van Salzburg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Salzburg mocht H. Wolf in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Josef Spurny bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Salzburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Salzburg - St. Pölten 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabbur met assist van F. Gulbrandsen Salzburg 1-0
36' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Vallci Salzburg 2-0
47' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabbur met assist van F. Gulbrandsen Salzburg 3-0
56' Doelpunt Salzburg Doelpunt F. Gulbrandsen met assist van M. Dabbur Salzburg 4-0
66' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor C. Leitgeb Salzburg
67' Doelpunt Salzburg Doelpunt H. Wolf met assist van D. Szoboszlai Salzburg 5-0
70' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor E. Bajrami St. Pölten
70' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor R. Gartler St. Pölten
71' Wissel Salzburg Wissel J. Onguene voor A. Vallci Salzburg
73' Wissel Salzburg Wissel X. Schlager voor D. Szoboszlai Salzburg
82' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Onguene met assist van Andre Ramalho Salzburg 6-0
86' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Petrovic St. Pölten
87' Doelpunt Salzburg Doelpunt H. Wolf met assist van S. Lainer Salzburg 7-0
90' Wissel St. Pölten Wissel N. Despotovic voor R. Mislov St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - St. Pölten
Opstellingen Salzburg - St. Pölten
De opstellingen van Salzburg en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.