Nabeschouwing St. Pölten - Sturm Graz (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zondag 12 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Sturm Graz (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Luxbacher, waarmee St. Pölten met 1-0 de leiding nam. In de 81e minuut was het St. Pölten dat via H. Balic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Harald Lechner. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep St. Pölten via een goal van T. Fountas in de 86e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Pölten.

LIVE St. Pölten - Sturm Graz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt St. Pölten Doelpunt D. Luxbacher St. Pölten 1-0
28' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor L. Spendlhofer Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor E. Eze Sturm Graz
52' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Luxbacher St. Pölten
65' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor T. Fountas R. Ljubicic Sturm Graz
66' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor F. Koch Sturm Graz
68' Wissel Sturm Graz Wissel O. Kiteishvili voor L. Grozurek Sturm Graz
73' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor D. Luxbacher St. Pölten
76' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Pink Filipe Ferreira Sturm Graz
77' Wissel St. Pölten Wissel P. Zulj voor St. Pölten
81' Doelpunt St. Pölten Doelpunt H. Balic met assist van Pak Kwang-Ryong St. Pölten
86' Doelpunt St. Pölten Doelpunt T. Fountas met assist van R. Gartler St. Pölten 2-0
93' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Hosiner Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Sturm Graz
Opstellingen St. Pölten - Sturm Graz
De opstellingen van St. Pölten en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Formatie 4-1-4-1
Voorbeschouwing St. Pölten - Sturm Graz

St. Pölten en Sturm Graz treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 6 keer wist de ploeg van St. Pölten te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Pölten. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Pölten 2
Winst Sturm Graz 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 4e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 2e plaats.