Nabeschouwing Sturm Graz - St. Pölten (0-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Sturm Graz het zaterdag 10 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - St. Pölten (0-0)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Sturm Graz en St. Pölten geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Maresic in de 26e minuut, waardoor Sturm Graz met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Sturm Graz en St. Pölten gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andreas Heiß niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sturm Graz - St. Pölten 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Luxbacher St. Pölten
17' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Pink Sturm Graz
26' Rode kaart Sturm Graz Rode kaart voor D. Maresic Sturm Graz
31' Wissel Sturm Graz Wissel S. Lovric voor M. Pink Sturm Graz
48' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor E. Eze Sturm Graz
50' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Zulj Sturm Graz
51' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Rasner St. Pölten
56' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor M. Rasner St. Pölten
70' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Luan St. Pölten
70' Wissel St. Pölten Wissel D. Schütz voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
77' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Lackner Sturm Graz
80' Wissel Sturm Graz Wissel L. Grozurek voor S. Hierländer Sturm Graz
86' Wissel St. Pölten Wissel T. Fountas voor H. Balic St. Pölten
87' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor E. Eze Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - St. Pölten
Opstellingen Sturm Graz - St. Pölten
De opstellingen van Sturm Graz en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sturm Graz - St. Pölten

Sturm Graz en St. Pölten treffen elkaar in de 14e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Heiß en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sturm Graz 6
Winst St. Pölten 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 8e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 3e plaats.