Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Mattersburg (4-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 mei 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wacker Innsbruck het zaterdag 25 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wacker Innsbruck - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Mattersburg (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wacker Innsbruck en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 4-0 overwinning voor Wacker Innsbruck. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Taferner, waarmee Wacker Innsbruck met 1-0 de leiding nam. Wacker Innsbruck vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Dedic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Wacker Innsbruck, waarmee S. Meusburger zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Wacker Innsbruck in de 87e minuut, nadat A. Grundler de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Wacker Innsbruck.

LIVE Wacker Innsbruck - Mattersburg 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wacker Innsbruck - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt M. Taferner met assist van S. Rakowitz Wacker Innsbruck 1-0
11' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt Z. Dedic met assist van M. Taferner Wacker Innsbruck 2-0
38' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor C. Klem Wacker Innsbruck
57' Wissel Mattersburg Wissel A. Holler voor F. Hart Mattersburg
63' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Gabriele voor M. Taferner Wacker Innsbruck
65' Wissel Mattersburg Wissel P. Prosenik voor M. Perlak Mattersburg
69' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt S. Meusburger met assist van S. Horvath Wacker Innsbruck 3-0
74' Wissel Wacker Innsbruck Wissel A. Grundler voor Z. Dedic Wacker Innsbruck
74' Wissel Mattersburg Wissel P. Erhardt voor P. Salomon Mattersburg
80' Wissel Wacker Innsbruck Wissel F. Rieder voor C. Dieng Wacker Innsbruck
87' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt A. Grundler met assist van F. Rieder Wacker Innsbruck 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wacker Innsbruck - Mattersburg
Opstellingen Wacker Innsbruck - Mattersburg
De opstellingen van Wacker Innsbruck en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wacker Innsbruck gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.