Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Salzburg (0-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wacker Innsbruck het zondag 17 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wacker Innsbruck - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Salzburg (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wacker Innsbruck en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Dabour, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Salzburg opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het D. Szoboszlai die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Salzburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Wacker Innsbruck - Salzburg
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
1
10
Aanvallen
88
139
Gevaarlijke aanvallen
48
88
Passes
320
529
Overtredingen
14
12
Buitenspel
2
5
Corners
5
9
Wissels
2
3
LIVE Wacker Innsbruck - Salzburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wacker Innsbruck - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabour met assist van T. Minamino Salzburg 0-1
27' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor R. Kerschbaum Wacker Innsbruck
34' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
64' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor C. Klem Wacker Innsbruck
67' Wissel Wacker Innsbruck Wissel B. Henning voor Z. Dedič Wacker Innsbruck
70' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor D. Samassekou Salzburg
74' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor C. Freitag Wacker Innsbruck
79' Wissel Wacker Innsbruck Wissel Í. Durmuş voor M. Schimpelsberger Wacker Innsbruck
81' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor F. Gulbrandsen Salzburg
88' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor T. Minamino Salzburg
91' Doelpunt Salzburg Doelpunt D. Szoboszlai Salzburg 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wacker Innsbruck - Salzburg
Opstellingen Wacker Innsbruck - Salzburg
De opstellingen van Wacker Innsbruck en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wacker Innsbruck gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Wacker Innsbruck
# Speler Pos.
15 Hidajet Hankič K
13 Matthias Maak V
18 Stefan Meusburger V
29 İlkay Durmuş M
6 Brian Henning M
10 Stefan Rakowitz M
23 Florian Rieder M
Formatie 4-3-1-2
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
33 Alexander Walke K
25 Patrick Farkas V
6 Jérôme Junior Onguéné V
28 Antoine Bernede M
45 Enock Mwepu M
20 Patson Daka A
11 Smail Prevljak A
Voorbeschouwing Wacker Innsbruck - Salzburg

Wacker Innsbruck en Salzburg treffen elkaar in de 22e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wacker Innsbruck en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 18 keer wist de ploeg van Wacker Innsbruck te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Wacker Innsbruck. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wacker Innsbruck 5
Winst Salzburg 18
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wacker Innsbruck op een 12e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wacker Innsbruck - Salzburg Opstelling Wacker Innsbruck Opstelling Salzburg Live Wacker Innsbruck - Salzburg Live Wacker Innsbruck - Salzburg kijken Wacker Innsbruck - Salzburg kijken Live Wacker Innsbruck - Salzburg stream Wacker Innsbruck - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Wacker Innsbruck - Salzburg Uitslag Wacker Innsbruck - Salzburg Statistieken Wacker Innsbruck - Salzburg Tipico Bundesliga 2018/2019 Wacker Innsbruck - Salzburg wedden Wacker Innsbruck - Salzburg gokken Wacker Innsbruck - Salzburg Unibet