Nabeschouwing Admira - Hartberg (2-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Admira het zaterdag 3 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Hartberg (2-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Rotter, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Admira kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bakış, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette M. Sahanek zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Admira de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Ilic de 2-2 maakte voor Hartberg. In de 65e minuut werd S. Rasswalder van Hartberg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Hartberg met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Hartberg dat via Z. Sanogo nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 94e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Admira - Hartberg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
11' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Rotter met assist van D. Tadic Hartberg 0-1
38' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor S. Kalajdzic Admira
51' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Sahanek Admira
52' Doelpunt Admira Doelpunt S. Bakış met assist van M. Sahanek Admira 1-1
56' Wissel Hartberg Wissel C. Ilic voor F. Sittsam Hartberg
59' Doelpunt Admira Doelpunt M. Sahanek met assist van M. Maier Admira 2-1
63' Wissel Hartberg Wissel Z. Sanogo voor D. Tadic Hartberg
63' Doelpunt Hartberg Doelpunt C. Ilic met assist van C. Kröpfl Hartberg 2-2
65' Rode kaart Hartberg Rode kaart voor S. Rasswalder Hartberg
82' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor M. Jakoliš Admira
84' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Maier Admira
88' Wissel Admira Wissel P. Schmidt voor L. Malicsek Admira
93' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor R. Rep Hartberg
94' Doelpunt Hartberg Doelpunt Z. Sanogo Hartberg 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Hartberg
Opstellingen Admira - Hartberg
De opstellingen van Admira en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.