Nabeschouwing Admira - Mattersburg (1-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Admira het zaterdag 31 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Mattersburg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 1-3 overwinning voor Mattersburg. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door F. Miesenbock, waarmee Mattersburg met 0-1 de leiding nam. Admira kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Schosswendter, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette A. Gruber zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mattersburg de leiding in de wedstrijd nam.

In de 56e minuut moest Admira verder met een man minder, nadat R. Kerschbaum een tweede gele kaart kreeg. In de 82e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Mattersburg speler M. Kvasina.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Mattersburg.

LIVE Admira - Mattersburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
27' Doelpunt Mattersburg Doelpunt F. Miesenbock Mattersburg 0-1
35' Doelpunt Admira Doelpunt C. Schosswendter met assist van R. Kerschbaum Admira 1-1
37' Doelpunt Mattersburg Doelpunt A. Gruber met assist van A. Kuen Mattersburg 1-2
46' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor M. Hjulmand Admira
49' Gele kaart Admira Gele kaart voor D. Starkl Admira
56' Tweede gele kaart Admira Tweede gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
60' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor F. Miesenbock Mattersburg
66' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor V. Olatunji Mattersburg
69' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor M. Lercher Mattersburg
71' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor E. Hoffer Admira
75' Wissel Mattersburg Wissel R. Behounek voor N. Malic Mattersburg
75' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Kuen Mattersburg
82' Penalty Mattersburg Penalty M. Kvasina Mattersburg 1-3
83' Wissel Mattersburg Wissel A. Velasco voor C. Halper Mattersburg
83' Wissel Admira Wissel D. Toth voor M. Lackner Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Mattersburg
Opstellingen Admira - Mattersburg
De opstellingen van Admira en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.